HVA VI KAN TILBY

Tilbyr kort – og langdistanse thermotransport i Norge

Bama Logistikk AS er et selskap innen transport, hovedsakelig termo kjøring. Bama Logistikk kjører tungt på strekningen Oslo – Stavanger, Oslo- Bergen, samt hele Sør-Norge. Vi har et stort fokus på å være en kvalitetsleverandør for våre kunder. Vi er en av de største aktørene på termotransport på Østlandet. 

Vi utfører transport etter kundens ønske. Vårt primærvirke er termotransport av all slags temperaturregulert gods. Per i dag er hovedtyngden på frukt og grønt samt fisk. 

Våre semihengere har to temperatursoner, dobbeltdekke, temperaturovervåking, sporing og er tilpasset jernbanedrift. 

Vi har et godt samarbeid med togoperatørene og jobber med å øke andelen togfrakt. Vi kjører store volum på godstog hver dag fra Alnabru. Det blir satt opp eget tog jul, pinse og påske når kundene har stort volum. Vi leverer frukt og grønt når andre har fri. 

Vi har en fast kundeportefølje, men vi tar også på oss spotoppdrag etter forespørsel.

Ny flåte

I 2020/2021 skal 30 nye Volvo I-Save leveres. Bilparken vår fornyes hvert tredje år og bidrar til at vi alltid har biler med den nyeste teknologien innen sikkerhet og miljø. Det er lovet en reduksjon på 7% drivstoff i disse nye bilene, og så langt ser dette bra ut.

Her i Bama Logistikk AS forstår vi at en ny og moderne bilflåte forbedrer vår effektivitet i tillegg til å være en stor bidragsyter for lavere forurensning. Vi ser også at ved å satse på nye biler, forbedres sikkerheten og komforten for våre sjåfører, som bidrar til økt medarbeidertilfredshet. Våre biler har en fartssperre på 83 km/t.

Våre semitrailere blir også byttet ut gjennom året. Det meste av det vi frakter er temperert gods hvor temperaturkontroll er viktig. Derfor er det avgjørende å ha moderne materiell som sikrer at godset alltid er riktig temperert. Mange av våre trailere er også laget slik at de kan brukes i togtransporten.

Vår moderne bilflåte bidrar til høy kvalitet og sikkerhet på veitransporten hos Bama Logistikk AS.

Leverer fersk frukt og grønnsaker

Bama Logistikk spiller en viktig rolle i å levere ferske matvarer fra norske leverandører til terminaler rundt om i Norge.

Fersk mat har korte leveringsfrister slik at punktlighet er avgjørende. Våre lastebiler er i arbeid dag og natt, syv dager i uken, året rundt, slik at du alltid kan finne fersk frukt og grønnsaker i din lokale butikk.

Leverer togtransporttjenester til transport på lange avstander i Norge

Hos Bama Logistikk AS er det ikke bare et slagord å ta ansvar for miljø. Foruten å ha en flåte av moderne lastebiler, mener vi også sterkt at jernbanetransport er like viktig når det gjelder å redusere forurensning og redde miljøet vi bor i. Derfor sender vi mange av våre trailere til Bergen eller Stavanger med tog og  ikke bare på veien. Vi samarbeider tett med våre partnere for jernbanetransport – Cargo Net og Green Cargo – og øker kontinuerlig volumet på våre trailere sendt med tog. Du vil kunne se Bama Logistikk trailere hver dag krysse Norge fra Oslo til Bergen og Stavanger på jernbanen. På denne måten kan vi redusere forurensningen fra lastebiler betydelig og redusere trafikken på veiene.

Leveranser per måned

%

fornøyde kunder

Semi-trucks

Vi bryr oss om naturen og miljøet, og derfor er drivstoffeffektivitet viktig for oss i Bama Logistikk. Som et transportfirma med en relativt stor bilflåte, forstår vi at ved å redusere drivstofforbruket, vil også forurensningen fra oss reduseres. Å ta ansvar for miljøet er en av våre viktigste verdier.

 

Vi følger opp våre sjåfører på økonomisk kjøring. Vi samarbeider tett med våre billeverandører

og bruker deres løsninger for oppfølging av den enkelte slik at vi bidrar til renere luft.Og ja, med redusert drivstofforbruk kommer kostnadseffektivitet på samme tid. Det gir oss muligheten til å investere i nye og miljøvennlige løsninger samt tilby deg en konkurransedyktig transporttjeneste.

 Gå grønt med oss!

Hos Bama Logistikk elsker vi nye lastebiler og trailere! Hvert tredje år investerer vi i nytt veitransportutstyr. Ikke fordi det ser bra ut (vel, det gjør det), men for å holde transporttjenestene våre på høyeste nivå. Ny lastebil og tilhengerflåte er en garanti for drivstoffeffektivitet og dermed også for miljøet. Det bidrar også til effektive tjenester slik at vi kan levere fersk frukt, grønnsaker og fisk under de beste forhold.

Ansettelse og opplæring

Våre sjåfører er nøye vurdert gjennom bakgrunnssjekk, intervjuer, referansesjekk og praktisk test ved ansettelse. En ny sjåfør får minst 2 uker opplæring sammen med en erfaren kollega, samt går gjennom vårt e-lærings kurs.

Utvikling

Våre sjåfører følges jevnlig opp på kjøreadferd gjennom våre fleet management systemer. Vi har årlige medarbeidersamtaler og samlinger med aktuelle temaer. Relevant informasjon distribueres fortløpende pr e-mail, og ved evt regelendringer eller nye kompetanse pålegg, blir gjennomføring av kurs fulgt opp.

Våre partnere

Vi setter stor pris på godt samspill med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi opplever at vi har en god og konstruktiv dialog og finner gode løsninger sammen.

kontakt oss

kontorsted

Nedre Kalbakkvei 40, 1081  Oslo

åpningstider

M-F: 08.00 – 18.00

e-post

post@bamalogistikk.no